Pilot for 1. Dag

Til
Ungdomsrådet Lindås Kommune 01.02.13
Nordhordland Flyklubb har gleden av å invitere alle medlemmer i Lindås Kommune sitt ungdomsråd til «Pilot for 1. Dag» arrangement ved Os Aero Klubb.

Nordhordland Flyklubb i samarbeid med Norges Luftsporstforbund, Os Aero Klubb og Bergen Aero Klubb ønsker å invitere alle medlemmer i Ungdomsrådet til en dag ved Os Aero Klubb for presentasjon av Luftsport.

Tanken her er at alle skal få et innblikk i hva Luftsport handler om. Dagen blir todelt med en teoretisk innføring og en praktisk innføring i Seilflyging og motorflyging. Dette er for at Nordhordland Flyklubb ønsker å gi denne gruppen kjennskap til hva et slikt tilbud i regionen Nordhordland ville betyd for lokal ungdom. Den praktiske delen innebærer en flytur enten med seilfly eller motorfly sammen med meget kvalifiserte instruktører.
Dato for gjennomføring er ikke bestemt enda da praktiske ting skal være på plass som tilgang til fly, instruktører og vær. Dato blir å komme tilbake til når det nærmer seg.

Nordhordland Flyklubb og Norges Luftsportsforbund står for alle kostnader forbundet med dette samt at Os Aero Klubb og Bergen Aero Klubb har gitt gode priser til oss for gjennomføringen av arrangementet.

Det skal gjøres film opptak samt media blir invitert til å følge de denne dagen for å lage en reportasje rundt arrangementet. Det er ønskelig at ungdomsrådet presenterer denne opplevelsen for Kommunestyret i Lindås Kommune i etterkant slik at man kan formidle til politikerne opplevelsen.
Nordhordland Flyklubb håper at ungdomsrådet takker ja til en minnerik, opplevelsesrik og informativ dag med Luftsport i fokus. Gi oss gjerne en tilbakemelding på dette.

Praktiske opplysninger kommer vi tilbake til når dato er satt.
Vennlig Hilsen
Håvard Dale

1 har kommentert innlegget
Amoxicillin And Clavamox Preisvergleich Cialis 20 Mg Pharmacies Shipping To Usa [url=http://cialviag.com]cialis online[/url] Levitra Dosage Instructions Buy Accutane Online Cheap Acheter Du Levitra

av MatWaycle - 09.06.18Legg til en kommentar